Over EK-Actief

EK-actief gaat uit van de kracht van bewegen en welke invloeden bewegen kan hebben op verschillende disciplines. Verbindingen leggen en samenwerking zijn cruciaal om tot een optimaal beweegklimaat te komen. EK-actief gaat uit van de kracht van samen doen ipv individueel succes proberen te halen.

Edwin Kleiboer

Per 1 januari 2016 ben ik gestart met EK-Actief . Ik ben ruim 12 jaar werkzaam binnen de sportsector. Na gestart te zijn als buurtsportmedewerker in Nijmegen ben ik verenigingsondersteuner voor de KNRB geweest. Vervolgens binnen de gemeente Den Bosch als buurtsportmedewerker en aansluitend 8 jaar projectmedewerker bij Sportservice Noord Brabant. Binnen deze verschillende functies heb ik brede kennis opgedaan binnen de sport, beweeg en gezondheidssector.

Ik ben een creatieve ondernemer die graag met een kritische en vernieuwende blik kijkt naar ontwikkelingen in de sector. Door mijn ervaring op de werkvloer maar ook beleidsniveau ben ik in staat om deze twee zaken uitstekend met elkaar te verbinden. Hierdoor heb ik al vele gemeenten, bedrijven en (sport)verenigingen verder kunnen helpen.

EK-Actief is in te zetten voor:

Mensen inspireren en entousiaismeren voor hetgeen ze doen is van belang in goede coaching. Dit past bij Edwin en straalt hij ook uit tijdens de coaching. als JOGG-coach heb ik reeds enkele regisseurs kunnen coachen om van JOGG een succes te maken in de eerste maanden.

Vele gemeenten hebben een sportbeleid en hier ook een uitvoeringsprogramma voor. EK-actief helpt u verder in het bepalen van de juiste koers om de uitvoering van het sportbeleid ook te laten passen bij de beleidsvraagstukken. Door de jaren ervaring op zowel uitvoeringsniveau als beleidsniveau weet Edwin met een kritische en creatieve blik een nieuwe koers te bepalen.

De (sport)vereniging als hoeksteen van de samenleving. Iedereen onderkend het belang van de verenigingen in onze maatschappij. Echter wordt de druk steeds hoger en de maatschappelijke vragen steeds nadrukkelijker. Om verenigingen verder te helpen in deze ontwikkelingen kan Edwin op een creatieve en inspirerende manier de verenigingen verder helpen met hun individuele vraagstukken. De vraag achter de vraag is hierin de belangrijke eerste stap die altijd genomen wordt.